محافظت کودکان در برابر پریزهای برق :ایمنی کودکان در برابر پریزهای برق مهم میباشد چون کودک شما در مورد خطر چیزی نمی داند، هر چند شما بارها برای او توضیح بدهید. یکی از علاقه های کودکان، پریز های برق خانه هستند. خطر برق گرفتگی در این مورد زیاد فراوان میباشد ، گاهی اوقات میبینیم که کودک کلید خانه یا هر شی فلزی را برداشته و یکی از آن ها را داخل پریز برق میکند.
اغلب فروشگاه های لوازم الکتریکی درپوش پریز دارند. برای حفظ جان بچه های کوچک، روی همه ی پریز هایی که استفاده نمی شوند، درپوش بگذارید. میبایست برای همه ی پریز های برق خانه مخصوصا آن ها که در قسمت های پایینی دیوار ها هستند درپوش تهیه نمایید. مراقب کودکان باشیم. با استفاده از انواع محافظ های پلاستیکی خطر برق گرفتگی در کودکان را کاهش بدهیم.
این وسایل بصورت چند شاخه میباشند که با قرار گرفتن مستقیم شاخههای آن در داخل سوراخهای پریز برق، از ورود اجسام خارجی به داخل آن جلوگیری میکند.
رعایت نکته ها ایمنی برق در منزل
برای ایمنی کودکان در برابر پریزهای برق ،مراقبت دایمی والدین از اطفال و دور نگهداشتن آنان از پریزهای برق لازم میباشد.
استفاده از محافظهای پلاستیکی و یا پریزها و پوششهای مقاوم توصیه میشود.پریزها را جهت اطمینان از اینکه در جای متناسب خود قرار گرفته و شل نشدهاند و هم چنین بمنظور جلوگیری از زیاد شدن دما و آتشسوزی و خطر برق گرفتگی ،کنترل نمایید.
پیش از اینکه وسایل برقی را از پریز خارج نمایید (دو شاخه را بکشید )، اول آنان را خاموش نمایید.برای خارج نمودن دوشاخه وسایل برقی از پریز، هرگز سیم آنان را نکشید. زیرا پلاستیک سطح پریز زیاد ترد و شکننده میباشد و اینکار امکان دارد موجب ترک خوردن و شکستن آن شود.هیچگاه از 1 پریز برق برای 2 یا چند وسیله برقی استفاده نکنید ،
زیرا این عمل موجب زیاد شدن دما در پریز برق میشود و خطر برق گرفتگی در کودکان پریزها را جهت اطمینان از اینکه در جای متناسب خود قرار گرفته و شل نشدهاند و هم چنین بمنظور جلوگیری از زیاد شدن دما و آتشسوزی و خطر برق گرفتگی ،کنترل نمایید.
مطالب مرتبط: